Sexy Lingerie Winkels

Sexy Lingerie Goedkoop Ondergoed Erotische Ondermode

Vrouwen Lingerie Vrouwen lingerie

Mannen Lingerie Mannen lingerie Kinderen Ondergoed Kinderen ondergoed

Mannen strings en heren strings

Heren strings mannenstringsSexy herenstrings en mannen mini strings online kopen

Een zijden string was vroeger iets wat alleen vrouwen droegen, maar ook mannen dragen steeds vaker een string. Ook mannen zijn met een string verlost van zichtbare ondergoedrandjes die door broeken schijnen en waardoor broeken mooier en strakker over hun billen vallen. De vraag is niet of mannen strings dragen, maar welke string mannen dragen. Er zijn zijden heren strings, kanten strings voor mannen of strings van nylons. Sexy mini strings voor mannen met en zonder speciale print, maar ieder heeft zo zijn voorkeur. Kijk bij de ondergoedwinkels voor een goedkope herenstring.

Zijdezacht.nl - Home > Mannenlingerie > Strings

Categorieën

 1. Badjassen
 2. Body's
 3. Boxershorts
 4. Corrigerend ondergoed
 5. Hemden
 6. Huispakken
 7. Kimono's
 8. Leer
 9. Merk ondergoed
 10. Ochtendjassen
 11. Onderbroeken
 12. Pyjama's
 13. Setjes
 14. Shorts
 15. Slips
 16. Sokken
 17. Stringbodies
 18. Strings
 19. T-Shirts
 20. Zwemkleding
 

Winkels

 

Merken sexy heren strings

Een mannen string kopen van bekende ondermode merken.

 1. 2(X)IST
 2. Andrew Christian
 3. Body Art
 4. Calvin Klein
 5. Emporio Armani
  1. Twyst
  2. Yourunderwear-store
 6. H.I.S.
 7. HOM
  1. Twyst
  2. Yourunderwear-store
 8. Joe Snyder
 9. Modus Vivendi
 10. Mundo Unico

Bestel een sexy HOM string in diverse kleuren of ga voor een kwaliteits designer string van Emporio Armani. Voor iedere portemonnee en stijl zijn er mannenstrings te koop.

 

Strings in alle kleuren

Naast de traditionele witte heren strings en zwarte mannenstrings zijn er strings voor mannen in allerlei kleuren te koop.


Herenstrings lingerie

Een string voor heren, tangas en tangaslips, mannen kijken er in de winkel niet meer van op of om. Ook de mannen van Nederland gaan overstag voor de sexy herenstring ondermode die steeds minder zichtbaar is onder de normale kleding die gedragen wordt. Of het nu een mannenstrings van katoen, zijde of 100% polyester zijn, de online lingeriewinkels verkopen de sexy heren strings tegen voordelige prijzen. Een mannen string kun je goedkoop online bestellen, anoniem en voordelig. Een sexy string van Hom, Schiesser, Sloggi of Calvin Klein string voor mannen koop je snel online. Ben je minder avontuurlijk ingesteld, koop dan een paar mooie sexy heren slips. Mannen die strings dragen voelen zich zelfverzekerd en stralen dat ook uit.

Mannen zwemstrings

Naast de 'gewone' sexy herenstrings voor in de slaapkamer, zijn er ook de zwemstrings voor mannen om te dragen op het strand en tijdens het zwemmen. Bij de online lingeriewinkels op deze pagina kunt u strings voor heren bestellen. Niets is zo zacht als een mooie zijden heren string, die onopvallend onder de normale kleding gedragen kan worden. Kijk en vergelijk goedkope herenstrings in de online string winkels.

 

Contact: Nieuwe webwinkels, tips of commentaar via het e-mailadres tip [at] zijdezacht.nl