Sexy Lingerie Goedkoop Ondergoed Erotische Ondermode

Vrouwen Lingerie Vrouwen lingerie

Mannen Lingerie Mannen lingerie Kinderen Ondergoed Kinderen ondergoed

Mannen onderbroeken winkels

Goedkope heren onderbroek online kopen

Speciaal voor alle mannen in Nederland staan hier de beste en goedkoopste online onderbroeken winkels. Je hoeft mooie heren onderbroeken niet in de winkel te passen en te kopen, je kunt ze ook gewoon online bestellen in de beste en goedkoopste online onderbroeken shops. Moderne modieuze trendy naadloze onderbroeken hebben allang de ouderwetse witte slips vervangen. Moderne heren merken als Bjorn Borg goedkoop online bestellen, Calvin Clein, DIM heren, Hom en Mundo Unico underwear bieden een groot assortiment aan trendy onderbroeken voor mannen en heren van deze tijd.
Zijdezacht.nl - Home > Mannenlingerie > Onderbroeken

Categorieën

 

Winkels

 

Lange onderbroeken

Voor de koude wintermaanden is een lange onderbroek erg prettis. Er zijn 3/4 broeke, strak passende onderbroeken die je onder een pyjamabroek kunt dragen en ruim vallende onderbroeken.

 

Grote maten

Een sexy slip in grote maat kun je ook online bestellen wanneer je een iets grotere dan gemiddelde ondergoedmaat hebt.

 

Merken heren onderbroeken

 

Onderbroek mannen

Een mannenonderbroek is al lang niet meer de grote witte herenslip van vroeger tot aan de knieen. Strakke shorts, trendy designs kenmerken de huidige heren onderbroeken voor de moderne man van nu. Een onderbroek kopen en heren onderbroeken bestellen via internet is snel, simpel en gemakkelijk. Zoek van Bjorn Borg de goedkoopste shorts, de nieuwste Calvin Klein boxershorts of een onderbroek voor de man van nu van Schiesser, onderbroeken van DIM, HOM, of Sloggi. Kijk bij de merkenlingerie waar u bijvoorbeeld Bjorn Borg goedkoop online kunt bestellen.

De onderbroek van een man heeft een hele evolutie ondergaan. Van traditionele mannenslip, tot modieuze heren boxershorts en sexy mannenstrings. Daarnaast zijn er nog allerlei varianten, kleuren en dessins bijgekomen. De tijd van de lange onderbroek is niet meer.

 

Contact: Nieuwe webwinkels, tips of commentaar via het e-mailadres tip [at] zijdezacht.nl