Sexy Lingerie Goedkoop Ondergoed Erotische Ondermode

Vrouwen Lingerie Vrouwen lingerie

Mannen Lingerie Mannen lingerie Kinderen Ondergoed Kinderen ondergoed

Mannen strings en heren strings

Heren strings mannenstringsSexy herenstrings en mannen mini strings online kopen

Een zijden string was vroeger iets wat alleen vrouwen droegen, maar ook mannen dragen steeds vaker een string. Ook mannen zijn met een string verlost van zichtbare ondergoedrandjes die door broeken schijnen en waardoor broeken mooier en strakker over hun billen vallen. De vraag is niet of mannen strings dragen, maar welke string mannen dragen. Er zijn zijden heren strings, kanten strings voor mannen of strings van nylons. Sexy mini strings voor mannen met en zonder speciale print, maar ieder heeft zo zijn voorkeur. Kijk bij de ondergoedwinkels voor een goedkope herenstring.

Zijdezacht.nl - Home > Mannenlingerie > Strings

Categorieën

 

Winkels

 

Merken herenstrings

Een mannen string kopen van bekende ondermode merken bestelt u hier.

Bruno Banani

Calvin Klein

Diesel

Emporio Armani

H.I.S>

HOM

Joe Snyder

Manstore

Nina Von C.

Wäschepur

 

Strings in alle kleuren

Naast de traditionele witte heren strings en zwarte mannenstrings zijn er strings voor mannen in allerlei kleuren te koop.


Waar kan ik een herenstring kopen?

Mooie herenstrings bestelt u voordelig online bij de lingerie-afdelingen van de lingeriewinkels of bij de speciale lingerieshops voor mannen. Mannenstrings in verschillende kleuren, maten en modellen van bekenede modemerken en lingeriemerken tegen voordelige prijzen. Van mini-string tot G-string en van kleine string tot grote string. Strings voor heren zijn gemeengoed geworden in de kledingkasten van mannen met vertrouwen.

Winkels met herenstrings

Een string voor heren, tangas en tangaslips, mannen kijken er in de winkel niet meer van op of om. Ook de mannen van Nederland gaan overstag voor de sexy herenstring ondermode die steeds minder zichtbaar is onder de normale kleding die gedragen wordt. Of het nu een mannenstrings van katoen, zijde of 100% polyester zijn, de online lingeriewinkels verkopen de sexy heren strings tegen voordelige prijzen. Een mannen string kun je goedkoop online bestellen, anoniem en voordelig. Een sexy string van Hom, Schiesser, Sloggi of Calvin Klein string voor mannen koop je snel online. Ben je minder avontuurlijk ingesteld, koop dan een paar mooie sexy heren slips. Mannen die strings dragen voelen zich zelfverzekerd en stralen dat ook uit.

Mannen zwemstrings

Naast de 'gewone' sexy herenstrings voor in de slaapkamer, zijn er ook de zwemstrings voor mannen om te dragen op het strand en tijdens het zwemmen. Bij de online lingeriewinkels op deze pagina kunt u strings voor heren bestellen. Niets is zo zacht als een mooie zijden heren string, die onopvallend onder de normale kleding gedragen kan worden. Kijk en vergelijk goedkope herenstrings in de online string winkels.

 

Contact: Nieuwe webwinkels, tips of commentaar via het e-mailadres tip [at] zijdezacht.nl